Netwerken-is-echt-werken

Netwerken is echt werken

Inschrijving KvK

Eindelijk is het zover. Vanaf 1 januari 2017 ben ik ZZP-er. Nu moeten de opdrachten binnen gaan stromen.
Het afgelopen jaar stond in het teken van de aanloop naar dit moment. Veel oefenen in de studio, op locatie, voor de opleiding, voor het eggie. Veel investeren. Het oude laptopje trok de zware beeldbewerkingsprogramma’s nauwelijks meer, mijn flitser hield er ineens mee op, een betere monitor aangeschaft, kaartjes geprint etc.

Opdrachten, laat ze maar komen

Natuurlijk stromen de opdrachten niet binnen. Ik weet ook wel dat het tijd nodig heeft, maar ik wil graag aan de slag. Ik wil voorgesprekken voeren, offertes opstellen, foto’s maken en bewerken, nabespreken, facturatie doen en hopelijk niet achter wanbetalers aan.

Netwerken is echt werken

In de tussentijd ben ik druk aan het netwerken. Menige (oude) bekende heeft een verzoek op Linked In gekregen en naar aanleiding daarvan wordt er dan weer op mijn site gekeken. Ik was zelf best tevreden over de site, maar het is toch mooi om de positieve reacties op mijn website te zien. Nieuwe boeken voor uitvaartondernemers zijn in de maak en volgende week een Nieuwjaarsbijeenkomst van de vrijwilligers van Rusthof.

Actief blijven ontwikkelen

Rusthof 2017 Lichtjesavond

Geen opdracht betekent natuurlijk niet niet fotograferen.
Op Facebook staan de foto’s die ik gemaakt heb van de muziekquiz voor Serious Request in Borne. Voor degene die ze gemist hebben kijk hier.
Op Kerstavond maakte ik samen met Mieke Wegerif foto’s van de jaarlijkse Lichtjesavond op Rusthof.
En ondertussen ben ik met 3 andere enthousiastelingen bezig met een basiscursus Indesign, zodat ik binnenkort ook wat ontwerpwerk kan doen.