Wie is Gerard

Na ruim 35 jaar werkzaam te zijn geweest in de gezondheidszorg besloot ik een carrièreswitch te maken en mij te richten op fotografie. Mijn hoofdactiviteit is Afscheidsfotografie, maar, zoals u op deze site kunt zien, houd ik mij daarnaast ook graag bezig met Portret- en Bedrijfsfotografie en het herstellen van oude beschadigde foto’s.

Fotografie was lange tijd een grote hobby van mij. Door de keuzes die ik maakte heb ik er helaas te weinig tijd aan besteed. Ik was druk met opleidingen, werk, sport en van alles. 

Contact

Neem contact op

carrièreswitch

Maar toen ik de kans kreeg om een carrièreswitch te maken, heb ik dat met veel enthousiasme gedaan.

Na enkele cursussen heb ik een compacte jaaropleiding gevolgd. Geen overbodige ballast, veel praktijkoefening. Om mijn flitskwaliteiten naar een hoger niveau te brengen volgde ik een workshop bij het Flitshuis van Johan Huizing. In 2019 heb ik de Vakopleiding bij FK afgerond.

Een technisch perfecte foto is niet meteen een mooie foto. Ik streef er naar techniek en mooi te combineren.

Kernkwaliteiten

  • Discreet
  • Flexibel
  • Integer
  • Respect
  • Overleg
  • Kwaliteit

Blijvende herinneringen

Fotografie helpt herinneringen te bewaren.

Creativiteit en professionaliteit zijn een must bij het maken van foto's. Goede beelden vertellen vaak meer dan duizend woorden. Ik wil je graag helpen bij het bewaren van belangrijke momenten in je leven, of dat nou een blijde, verdrietige, of zakelijke gebeurtenis is. 

Alle contactgegevens staan hier.

 
A good photograph is knowing where to standAnsel Adams