Gerard Kamp Fotografie specialisaties Afscheidsfotografie

Referenties – wat klanten zeggen

Mijn schoonvader wilde terug kunnen kijken op de zwaarste dag van zijn leven. Na bijna 50 jaar getrouwd te zijn is zijn grote liefde Alie overleden.

Hij was bang dat hij door zijn grote verdriet een stuk zou missen van deze zwarte dag en heeft de wens uitgesproken om een fotograaf hierbij aanwezig te hebben die alles zou vastleggen. Om later op de foto’s alle momenten terug te kunnen zien. Omdat het op vrij korte termijn was ben ik via, via bij Gerard Kamp terecht gekomen. Tijdens het eerste bezoek voelde het contact al goed. Vol respect naar ons toe.

Gerard heeft de hele fotoreportage gedaan van het condoleren, begrafenis en het samenzijn erna om alle momenten en herinneringen aan mijn schoonmoeder vast te leggen.

Zelf ideeën aanbrengen was geen probleem, zo kon je zelf ook mee beslissen wat voor soort foto’s je wilde. Het eindresultaat is heel bijzonder, hoe triest deze dag voor ons is geweest, de foto’s zijn heel mooi geworden. We kunnen er zonder al te veel verdriet naar kijken omdat ze zo puur en indrukwekkend zijn geworden. We hadden niet kunnen bedenken dat je “blij” kunt zijn met een fotoreportage van een begrafenis. Dankzij Gerard is deze gebeurtenis op mooie wijze vastgelegd.

Gerard is een rustige en vriendelijke man, prettig in de omgang en zijn aanwezigheid hebben wij nagenoeg niet opgemerkt.

Gerard bedankt.


Tijdens de afscheidsdienst van mijn vader zijn op een discrete wijze foto’s gemaakt door Gerard Kamp die een waardevolle herinnering zijn voor ons als familie. Ook het gesprek voorafgaand aan de plechtigheid was prettig. We zijn met gepaste empathie te woord gestaan.
Wij zijn tevreden over de afhandeling.

Frank en Corrine Tempels.


Hoi Gerard,

Bedankt voor de foto’s!

We hebben het ervaren als een prettige shoot, dat komt omdat je rustig overkomt, de tijd hebt genomen en geen druk oplegt. We vonden het fijn dat we eigen inbreng hadden.
Het resultaat is ècht mooi geworden. We gaan zeker weten 1 van de foto’s gebruiken; aangezien we er maar 1 mogen aanleveren.

Groeten, Iris en Ingmar