Gerard Kamp Fotografie specialisaties Afscheidsfotografie

Referenties – wat klanten zeggen

Portret | Met Gerard is het makkelijk communiceren. Hij neemt de tijd om naar wensen te luisteren en vraagt genoeg door om tot een juiste verwachting te komen. Hij denkt mee over de locatie en de mogelijkheden. Daarnaast is Gerard een bekende in de zorg, dus weet hij als geen ander welke uitstraling daarvoor nodig is. Last but not least, Gerard is flexibel en bereid om een kennismakingsgesprek in te plannen.

– P.E. Raadsen
Communicatiemedewerker


Portret | Gerard maakte echt tijd om mijn portret naar volle tevredenheid te maken. Ik moet eerlijk bekennen dat de foto die ik uiteindelijk heb gekozen een van de beste foto’s van mijzelf is, die de afgelopen jaren is genomen. Ik ben er heel blij mee.

– Prof. Dr A. de Jongh


Afscheidsfotografie | Mijn schoonvader wilde terug kunnen kijken op de zwaarste dag van zijn leven. Na bijna 50 jaar getrouwd te zijn is zijn grote liefde Alie overleden.

Hij was bang dat hij door zijn grote verdriet een stuk zou missen van deze zwarte dag en heeft de wens uitgesproken om een fotograaf hierbij aanwezig te hebben die alles zou vastleggen. Om later op de foto’s alle momenten terug te kunnen zien. Omdat het op vrij korte termijn was ben ik via, via bij Gerard Kamp terecht gekomen. Tijdens het eerste bezoek voelde het contact al goed. Vol respect naar ons toe.

Gerard heeft de hele fotoreportage gedaan van het condoleren, begrafenis en het samenzijn erna om alle momenten en herinneringen aan mijn schoonmoeder vast te leggen.

Zelf ideeën aanbrengen was geen probleem, zo kon je zelf ook mee beslissen wat voor soort foto’s je wilde. Het eindresultaat is heel bijzonder, hoe triest deze dag voor ons is geweest, de foto’s zijn heel mooi geworden. We kunnen er zonder al te veel verdriet naar kijken omdat ze zo puur en indrukwekkend zijn geworden. We hadden niet kunnen bedenken dat je “blij” kunt zijn met een fotoreportage van een begrafenis. Dankzij Gerard is deze gebeurtenis op mooie wijze vastgelegd.

Gerard is een rustige en vriendelijke man, prettig in de omgang en zijn aanwezigheid hebben wij nagenoeg niet opgemerkt.

Gerard bedankt.


Afscheidsfotografie | Tijdens de afscheidsdienst van mijn vader zijn op een discrete wijze foto’s gemaakt door Gerard Kamp die een waardevolle herinnering zijn voor ons als familie. Ook het gesprek voorafgaand aan de plechtigheid was prettig. We zijn met gepaste empathie te woord gestaan.
Wij zijn tevreden over de afhandeling.

– Frank en Corrine Tempels.


Portret | Hoi Gerard,

Bedankt voor de foto’s!

We hebben het ervaren als een prettige shoot, dat komt omdat je rustig overkomt, de tijd hebt genomen en geen druk oplegt. We vonden het fijn dat we eigen inbreng hadden.
Het resultaat is ècht mooi geworden. We gaan zeker weten 1 van de foto’s gebruiken; aangezien we er maar 1 mogen aanleveren.

Groeten, Iris en Ingmar